Terug naar de vorige pagina | Bestel dit product

Rouwboeket witte rozen

Rouwboeket witte rozen.

Het rouwboeket bestaat uit onder andere witte Avalance  rozen en euphorbia. In het boeket worden ook seizoensgebonden bloemen gebruikt waardoor het boeket iets kan afwijken van de afbeelding. Het boeket is zeer geschikt om tijdens de plechtigheid op de kist gelegd te worden, maar is ook tonnend naast de kist.

Het boeket  is afgebeeld in het formaat medium. Het boeket is beschikbaar in 3 maten:

  • Small (45 cm)
  • Medium (50 cm) 
  • Large (60 cm)

Aan het boeket kan een rouwlint of een rouwkaart worden bevestigd met een laatste boodschap of groet.

Het rouwboeket kan op elk gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Als u voor 12 uur besteld is het mogelijk om dezelfde dag het rouwboeket bij het uitvaartcentrum, bejaardenhuis, kerk of huisadres te leveren. Het rouwboeket wordt gemaakt door een bloemist uit de regio.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze informatie pagina of kunt u contact opnemen per mail info@flowerfriends.nl of per telefoon +31(0)70-3192373

 

Afgebeeld is een rouwboeket witte rozen in het formaat medium.

Het rouwboeket is plat geschikt in een korenschoof dat tijdens de plechtigheid op de kist gelegd kan worden. Door de wisselende samenstelling van ons assortiment kan het zijn dat een bloem uit het getoonde rouwboeket afwijkt met wat op de afbeelding staat, in dat geval wordt een passende vervangende bloem gekozen.

Het rouwboeket is beschikbaar in de maten: small, medium en large.

kosten:
De prijs van het rouwboeket is exclusief €5,95 bezorg- en administratiekosten.


Terug naar de vorige pagina | Bestel dit product